Maxi mamma

Ica Maxi idag och hade lovat sonen att bjuda på lunch. Såg min chans när de hade provsmakning med 3 olika produkter. Sonen såg inte så nöjd ut när jag trängde mig fram genom damer som nått pensionsåldern och roffade åt mig två av allt. Han åt dock men skämdes lite. Jag säger lite, eftersom det inte var något i jämförelse med det som hände sen. Jag grabbade tag i min vagn och gick. Sonen hojtade nåt om "mamma!" Varpå jag trodde att det var på grund av gratislunchen. Men sonen var envis, så till slut var jag tvungen att lyssna. Märkte då till min förvåning att min vagn innehöll blåa stora shoppingbagar av tyg och en massa saker som jag inte hade lagt i. Tog några sekunder innan jag fattade att jag snott någon tants vagn! Sonen vill inte handla med mig mer. Ja just ja, glömde berätta att jag åkte på att köpa lunch vid korvkiosken utanför kassorna. Ska också lite i förbigående nämna att jag tappade våra drickamuggar på golvet... så där ja.

Lärarlyftet

Idag i personalrummet låg det några brochyrer om lärarlyftet på bordet. En härlig kollega gick förbi och sa: "Lärarlyftet! Det skulle nog behövas lite lyft både här och där." Medan hon drog i ansiktet. Kommer aldrig att kunna höra order lärarlyftet utan att tänka på en plastikopererad lärare...

Sjunga för livet

Jag och min kompis Linda och några till var på sjökrogen i Stora Mellösa. Det fanns en utomhusscen med karaoke. Efter en stund var det min tur att sjunga Charlotte Perellis "Tusen och en natt", och jag låter INTE som Perelli, men kanske tror det efter 2 öl. Scenen var gjord av plyfaskivor som golv. Mitt i låten så åkte en plyfaskiva ner och jag fastnade med foten mellan den och en till plyfaskiva och ramlade på scenen. Medan jag LÅG på scenen så fortsatte jag sjunga liggandes somom inget hade hänt! The show must go on! Fick nog mest applåder än jag någonsin fått i mitt liv! Heja stunttricks!