batman

Igår hade vi killkväll. Det betyder att killarna i familjen får bestämma. Det blev ostbricka och batman. Jag somnade efter halva filmen. Nästa gång är det tjejkväll. Tänkte mig sallad och gilmore girls maraton. Hoppas de uppskattar det!

spolproblem

Det är nåt med trycket på våra toaletter. Ibland går det inte att spola alls. Men då låtsas jag att jag inte vet hur man stänger kopplingen till rören för att få tillbaka trycket. Det är så sjukt roligt att se grabbarna fixa det medan jag lagt en rejäl kabel! Har jag dålig humor? ??

earth hour

Ger mig alltid dåligt samvete. Earth hour. Förra året släckte vi alla lampor hemma och kände oss duktiga tills sonens fröken berättar att han i skolan sagt: jag ville släcka allt men när mamma och pappa tittade på tv och jag ville stänga av den så sa pappa " vi skiter i earth hour". Ush vad jag skämdes!  Sen var det våran tur att koka kaffet till föräldramötet. Då går Micke till sonens fröken och säger att han kokat kaffet över öppen eld för att spara på energi. Vi tror att hon trodde på det...