Tältpinne

Har köpt ett nytt tält till alla gäster!
Micke har ju fortfarande bara gjutit grunden till den nya gäststugan.


Kari fyllde år idag, och för en gångs skull så vann han och Micke femkampen...även om de uppenbart fuskade!!!!! 
Berättar mer om det! LOVAR!!!

Har för mycket att berätta... oj, oj!

Vem kan motstå ett kungligt bröllop

Igår fick jag vara själv hela dagen. Jag skulle ju nämligen titta på bröllopet mellen Viktoria och Daniel och grabbarna bojkottade det. De gick dock ibland förbi mig och fällde dråpliga kommentarer. Mest om att min mascara hela tiden rann. De förstod inte heller att jag var tvungen att se allt fram till 00.50 då brudvalsen hade dansats. Då låg grabbarna och sussade så sött i sina sängar och jag hade ingen mascara kvar.

Idag ska jag titta på alla repriser utan smink...Undra om de blir glada...


Bröllopet

Bröllopet gick bättre än planerat. Jag repeterade sången med Malte hela dagen och när det var dags att sjunga så stämde han in i sången. Vem kan motstå en sjuåring som sjunger???
Det enda negativa var att prästen innnan bröllopet hade fått för sig att jag var professionell på något vis och ville att jag tillsammans med honom skulle sjunga en psalm. Jag tordes inte säga nej till en präst. (man KAN hamna i helvetet) så jag ställde upp på att sjunga en psalm, som jag för övrigt ALDRIG INNAN HÖRT! Helt korkat!!! Så då fick jag inför gäster och brudpar LÅTSAS kunna sjunga den! Varför gör jag så här???? Brudparet däremot kunde psalmen och tyckte säkert att den lät väldigt annorlunda...

Jag har också låtsas att jag var en professionell styrkelyftare och skulle lyfta kartonger som vägde 50 kg i måndags. Min rygg avslöjade mig så nu går jag omkring med ryggont.
Igår skulle jag låtsas vara professionell kubbspelare med min onda rygg. Jag vann matchen mot Micke och Malte, men ryggen  är värre idag. Nu ska jag vara en professionell latmask idag!

Just nu är mina bröder ej kontaktbara. Fotboll, fotboll och fotboll... Tittar de inte på det så spelar de ett fotbolls TV-spel eller "laddar" för nästa match. Undra när de hör av sig till syrran... När tar VM slut???