Idag får jag träffa min LINDA!Idag åker vi till Stora Mellösa och jag ska äntligen få träffa min Linda igen. Självklart kommer Marko och barnen också att vara där , men det är ändå något speciellt med Linda. Vet inte om det alltid bådar gott när vi träffas, men vi skrattar bara vi hör varandras röster.
Marko verkar inte ha något emot att jag och hans fru har kul ihop, njaa förutom att karaoken och äggklockan åker fram väldigt fort.
Han verkar också ha utvecklat någon slags aversion mot hundprat. Kanske har att göra med att jag sådär klockan tre eller fyra på natten brukar väcka honom och ha en timmes utlägg om olika hundsorter och om vilka människor som är lika vilka hundsorter. Jag har nämligen kommit på att jag har väldigt bra teorier om hundar, speciellt fyra på natten. Marko tycker inte att mina teorier är SÅ bra, men han brukar lyssna tålmodigt mellan sina:"jaa, jaa, gå och lägg dig nu..
En gång fick jag en present av Marko. Det var en bild på en tjej med ett hundhalsband. Jag vet inte om det var en pik, men jag såg det som en uppmuntran och tänkte att han är nog ändå intresserad av pudlars beteende på nätterna.
Ikväll är det nyår och jag tänker att han borde vara pigg på att lyssna på en teori om golden retrivern som jag har i rockärmen. Dessutom ska jag ta med en CD skiva med låten: "Who let the dogs out". Jag tror att han blir överraskad när han håller på att somna att få höra den gamla dängan! Dessutom är det HUNDENS ÅR  i år i Kina!
 Så Woff Woff på en alla och gott nytt hundår!

Jag använder hjärnan...eller????

Blev idag åter igen påmind om en "lite" pinsam sak som hände i somras.
Jag var som vanligt på landet med Micke, Linda och Marko. Alla de övriga tre har fysiskt krävande jobb och de berättade länge och väl om hur mycket de lyfte och slet på sina arbeten. Självklart ville inte jag vara sämre och tänkte..(jaaa eller kanske sa jag det bara) illustrera hur min tankeverksamhet påverkas i mitt dagliga arbete. Typiskt mig sa jag: " Jaa, men jag då! JAG använder hjärnan VARJE dag!
Gissa om de övriga missförstog mig...
"Jaha så VI använder inte våra hjärnor??? Var de första kommentarerna som haglade kvällen igenom.
Numera får jag, varje gång jag gör eller säger något dumt höra: " Jaa just det, du jobbar ju inte idag så du använder väl inte din hjärna"
Några kloka ord på vägen: Säg aldrig vad du tänker...

Du köpte ju en kjol förra gången vi handla...


Var på stan med min 7-åriga son idag. Efter diverse leksaksbutiker och McDonalds var det äntligen min tur att titta på en kjol till nyår. Sist jag handlade var i september.
Efter två rader med kläder sa han: "Du tänker visst inte ge upp".
" Vänta lite jag ska bara titta i den här affären", försökte jag. Varav han kontrade med: " Du köpte ju en kjol förra gången vi var och handla i somras, dessutom har du ju många kjolar hemma"
"Du förstår, mamma vill ha nåt fint till nyår"
"Du har ju en kjol på dig, TYCKER du inte att DEN är fin då?"
Går visst inte att argumentera med en 7-åring. Så jag greppade första bästa, utan att prova...
Vi fick åtminstånde med oss fina StarWarsgubbar hem. Vem behöver en snygg kjol som passar då?